Главная » 2015 » Май » 15 » Конкурс «Город своими руками» - проекты из г.Белозерское
СПЕЦТЕМА: партнерство с ДТЕК [26] СПЕЦТЕМА: памятные даты [13]
СПЕЦТЕМА: переселенцы [13] СПЕЦТЕМА: белозёрцы [29]
СПЕЦТЕМА: выборы [8] Афиша г.Белозерское [5]
Новости городского головы [4] Коммунальное хозяйство [13]
Новости местной власти [21] Новости предприятий [47]
Новости образования [20] Новости религии [5]
Новости милиции [59] ЧП - МЧС, ДТП, пожары [9]
Мероприятия в городе [27] Мероприятия спорта [28]
Скорбим [13] uncategorized [21]

11:46
Конкурс «Город своими руками» - проекты из г.Белозерское

В конкурсе мини грантов «Город своими руками» участвует всего 72 проекта городов Большого Доброполья (Доброполье,Белозерское,Белицкое, пгт.Новодонецкое).

Голосование будет идти 3 недели: с 15 мая по 5 июня. Все проекты для городов Большого Доброполья можно посмотреть здесь http://nashe-misto.in.ua/dobropillya/

Проголосовать можно через социальные сети: Вконтакте, Фейсбук, Одноклассники, Твиттер, Мой мир.

Список проектов, поданных на конкурс мини грантов «Город своими руками» жителями города Белозерское. 

ВНИМАНИЕ! ГОЛОСОВАТЬ МОЖНО ЗА НЕСКОЛЬКО ПРОЕКТОВ!

Вдачна рибалочка

Парк культури і відпочинку міста створено для задоволення потреб мешканців міста у сфері дозвілля та відпочинку, забезпечення раціонального ефективного просторового розвитку міста. Але в парку недостатньо атракціонів в сучасному стилі, атракціони в парку металеві, застарілі та потребують зміни на нові в сучасному стилі.Придбання сучасного атракціону та його устаткування.

Моя улюблена вулиця

 З цієї вулиці починається місто. Вулиця центральна. Потік мешканців міста дуже великий, бо вулиця є як раз внапрямку автостанції, будинку культуру та літнього парку. Асфальт порушено внаслідок просідання грунту, коренями дерев. Укладання сучасної тротуарної плитки 

Моя оселя

ОСББ «Горняк» - це будинок, який почав історію нашого міста. Він стоїть на розі вітрів, 3-х поверховий будинок, але не має зручних підходів до під’їздів та не облаштовані міські клумби. Асфальт порушено внаслідок просідання грунту. Укладання сучасної тротуарної плитки та встановлення европаркану. 

Подаруйте дітям країну Спортляндію

Проблемою  дошкільного  навчального  закладу  24  «Росинка»  є  те,  що  спортивний  майданчик не відповідає сучасним вимогам, потребує   реконструкції та будівництва нових спортивних споруд для занять  загальною фізичною  підготовкою,  використання  для  потреб  дитячо–юнацького  та масового спорту. Сучасний спортивний майданчик – це не розкіш, а необхідна умова для повноцінного розвитку дітей.

Започаткування  традиції проведення  осіннього марафон-боллу  в м. Білозерське

Мета:  Започаткування  традиції проведення  осіннього марафон-боллу  в м. Білозерське для дітей  та покращити спортивну матеріальну базу освітянських закладів міста. 
Завдання проекту: 
1.  Формування творчої групи з проведення осіннього марафон-боллу для ДНЗ, ЗОШ та гірничого ліцею м. Білозерське. 
2.  Придбання  футбольних,  баскетбольних,  волейбольних  м’ячів,  сіток  волейбольних  й 
баскетбольних та футбольних воріт 
3.  Проведення осіннього марафон-боллу для ДНЗ, ЗОШ та гірничого ліцею м. Білозерське. 

Антикризовий тренінговий центр Білозерського освітнього округу №4

В місті Білозерське  9 освітянських закладів: 4 ДНЗ, 4 ЗОШ та гірничий ліцей, які виховують та навчають 4128 дітей. За минулий рік заклади поповнились 243 вихованцями, які прибули із зони АТО. Враховуючи складну військово-політичну ситуацію в регіоні, важкий емоційно-психологічний стан більшості дітей та їх батьків з надання їм конкретної психологічної допомоги через проведення корекційно-відновлюючих  занять, фахових консультацій. Постала нагальна проблема з облаштування тренінгової зали для цієї роботи. Відкрити  на  базі  Білозерської  ЗОШ  №  18  антикризовийтренінговий  центр Білозерськогоосвітнього округу №4. 

Чисто не там де метуть, а там де не смітять!

На сьогоднішній день в місті Білозерське дуже складна ситуація з підтримання вулиць, парків, скверів в чистоті. Встановлено біля 150 урн для сміття. Але мешканці міста, більшістю – молодь, не підтримують загальний порядок в місцях відпочинку. З  метою запобігання  забруднення міста,  розвитку культури поведінки мешканців,  насамперед дітей та підлітків,  необхідно встановити в місцях відпочинку: Літній парк, парк по вулиці Комсомольська, Чорнобильський сквер,   гумористичні таблички, щоб привернути увагу  молоді,  з попередженнями  не залишати  сміття та збереження чистоти та порядку.   

Стежка до веселого дитинства

Питання дитячого відпочинку,  фізичного розвитку дітей та підлітків в  місті Білозерське є 
пріоритетним  ічастково  вирішено  завдяки    фінансовій  підтримціКомпанією  ДТЕК  в  рамках 
Програми соціального партнерства з містом Білозерське на   2013 – 2015 р.р. шляхом будівництва  дитячого  грального майданчику  по  вулиці  Будівельна. Проблема полягає у тому, що майданчик збудований на місці, де раніше був виритий котлован під  будинок, тому  в    непогоду  земля  розкисає  і  відвідувачи  пробираються  протягом  25 метрів до знаряддя по грязюці яку переносять на гральні елементи та стежку на майданчику.Вирішити існуючу проблему  БМГО  «Евріка»  разом  з  органом  самоорганізації  населення  «Білозерський контроль» збирається шляхом обладнання до грального майданчику тротуарної стежки. 

Двор моей мечты

В нашем пятиэтажном доме, состоящем  из 60 квартир, проживает 30 детей. В районе около 200 детей. Проблема заключается в том, что деткам дошкольного и младшего школьного возраста во дворе негде играть, а игры, как известно, это прежде всего развитие и здоровье. Отсутствие оборудованных игровых и спортивных зон на придомовых территориях негативно сказывается на поведении детей, на их эмоциональных  и поведенческих проявлениях во время общения со сверстниками и взрослыми. Спортивно - игровая площадка может обеспечить для ребенка положительные эмоции, физическое развитие, место общения со сверстниками 

10 Актова зала - мрія мого шкільного життя

Актова зала у нашій школі на сьогодні не відповідає сучасним санітарно-гігієнічним, пожежним та естетичним вимогам. Протягом навчального року дитяча організація школи «Козацько-стрілецьке товариство» проводить велику кількість виховних заходів, під час яких учні почуваються дискомфортно через застарілі, зіпсовані меблі. Незважаючи на те, що зала простора, вона потребує сучасного ремонту та оздоблення. У зв’язку з цим колектив нашої школи планує замінити вікна ( з метою здійснення ліпшого провітрювання), двері,стільці( яким уже більше 50 років),реконструювати сцену (для безпечного виступу учнів) та покращити освітлювання всієї актової зали.

11 Стадион нужен всем

Необходимость разработки проекта возникла с отсутствием удобных и нетравмоопасных трибун для болельщиков стадиона Белозерского профессионального горного лицея. Трибуны находятся в опасном состоянии, полуразрушены, осыпается щебень. Проект реконструкции зрительских трибун стадиона предусматривает: уборку отслоившегося  бетона, устройство цементной  стяжки,  ґрунтовку  поверхности,  железнение  цементной  стяжки,  ремонт штукатурки стен, цементную окраску.  


ОЗЖ «Верность» просит всех белозерцев поддержать проект "Площадка для выгула собак"

Площадка для вигулу собак

Майданчики для вигулу собак - одна зі складових такого життя. У Добропіллі вони відсутні, через що власники тварин використовують будь-які "підручні місця" для відпочинку, дресирування і тренувань своїх вихованців: двори, парки, посадки. Ще однією складовою майданчика  для  вигулу є наявність  урн  для  екскрементів  тварин,  яка  допоможе  підтримувати місцевість  у  чистоті  і  позбавить  місто  від  наявності  екскрементів  домашніх  тварин  на  галявинах, тротуарах, дитячих майданчиках. Крім відсутності місця, де можна цивілізовано вигулювати собак, у Добропіллі також відсутня культура вигулу собак, через що зростає кількість конфліктних ситуацій за їх  участю. 


Советы: максимально распостраните эту информацию среди жителей города, земляков, своих друзей - увеличивайте шанс каждого белозерского проекта, чтобы попасть в десятку избранных из 72-х проектов и увеличить шансы на их выигрыш.





Подобные материалы:


Статьи подобраны по тегам: «Город своими руками»
Категория: СПЕЦТЕМА: партнерство с ДТЕК | Просмотров: 1627 | Добавил: admin | Теги: «Город своими руками» | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar