Главная » 2014 » Март » 13 » В Белозерском отметили женщин-тружениц
СПЕЦТЕМА: партнерство с ДТЕК [26] СПЕЦТЕМА: памятные даты [13]
СПЕЦТЕМА: переселенцы [13] СПЕЦТЕМА: белозёрцы [29]
СПЕЦТЕМА: выборы [8] Афиша г.Белозерское [5]
Новости городского головы [4] Коммунальное хозяйство [13]
Новости местной власти [21] Новости предприятий [47]
Новости образования [20] Новости религии [5]
Новости милиции [59] ЧП - МЧС, ДТП, пожары [9]
Мероприятия в городе [27] Мероприятия спорта [28]
Скорбим [13] uncategorized [21]

13:12
В Белозерском отметили женщин-тружениц

7 березня  у Палаці культури шахти «Білозерська» пройшли урочистості, присвячені святкуванню  Міжнародного жіночого дня. Жінок привітав Білозерський міський голова Олександр Розуменко, який вручив грамоти низці працівниць міста, серед яких вчителі та вихователі, робітниці та працівники органів влади, ветерани. 

Продовжив нагородження директор ДТЕК Шахтоуправління Білозерське Володимир Панібратченко. У своєму виступі він зазначив:

«С цим святом до нас приходить весна, і вулиці наповнюються квітами та прекрасними посмішками жінок. Шахтар – чоловіча професія, та ми пам’ятаємо, що зруйновані війною шахти відновлювали нарівні з чоловіками і жінки. І зараз у нашому шахтоуправлінні майже п’яту частину колективу становлять жінки, а у деяких з них – маркшейдерів та геологів, нормувальниць та медсестер, робоче місто знаходиться під землею».

Грамотами та грошовими  преміями були відзначені  п'ятнадцять працівниць шахт «Новодонецька», «Білозерська» та «Піонер» - машиністи електровозів, кранів та підйомних машин, лампівниці та маляри-штукатури, майстри виробничих одиниць, гірничі робітники – загалом, представниці  тих допоміжних дільниць, без яких шахта працювати не зможе. 

Нагородили своїх активісток і представники профспілок – НПГУ (керівник Микола Мітров) та ППВПУ (Петро Древаль). Він, до речі, вручив диплом Федерації профспілок України, згідно якого вокальний колектив «Білозерочка» отримав звання народного. Впродовж всього концерту присутніх у залі вітали своїми виступами аматорські колективи Палацу культури.

http://www.dobrepole.com.ua



Категория: Мероприятия в городе | Просмотров: 469 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar