Главная » 2013 » Декабрь » 20 » Відкриття Інтернет-центру в бібліотеці-філії № 2 м. Білозерське
СПЕЦТЕМА: партнерство с ДТЕК [26] СПЕЦТЕМА: памятные даты [13]
СПЕЦТЕМА: переселенцы [13] СПЕЦТЕМА: белозёрцы [29]
СПЕЦТЕМА: выборы [8] Афиша г.Белозерское [5]
Новости городского головы [4] Коммунальное хозяйство [13]
Новости местной власти [21] Новости предприятий [47]
Новости образования [20] Новости религии [5]
Новости милиции [59] ЧП - МЧС, ДТП, пожары [9]
Мероприятия в городе [27] Мероприятия спорта [28]
Скорбим [13] uncategorized [21]

00:42
Відкриття Інтернет-центру в бібліотеці-філії № 2 м. Білозерське

19 грудня 2013 р. в бібліотеці-філії № 2 м. Білозерське відбулося відкриття Інтернет-центру з вільним безкоштовним доступом до мережі Інтернет.

В квітні 2013 року бібліотека стала переможцем п’ятого раунду конкурсу проектів «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету» від програми «Бібліоміст» і в результаті отримала два комп’ютери, один ноутбук та багатофункціональний пристрій для користувачів бібліотеки. Метою бібліотечного проекту, який називається «ШАГ – Школа Активного Громадянина», є: організувати та підтримувати такі бібліотечні послуги з використанням безкоштовного доступу до Інтернету, які задовольнятимуть потреби конкретних груп населення громади; створити в бібліотеці комфортні умови для дітей з неповних та малозабезпечених сімей, надати їм унікальну можливість скористатися новітніми технологіями для формування інформаційної культури, підвищення ефективності навчального процесу та розвитку їх творчого потенціалу.

На урочисте відкриття Інтернет-центру були запрошені: Білоус Людмила Миколаївна - начальник відділу культури і туризму Добропільської міської ради, Хничова Наталя Миколаївна – секретар Білозерської міської ради, Ладченко Олена Віталіївна – директор Добропільської міської ЦБС, Тетяна Іванівна Титова – директор Білозерського ЦДЮТ, Матоліна Валентина Михайлівна – методист ЦДЮТ, шкільні бібліотекарі: Лягуша Тетяна В’ячеславівна (ЗОШ № 13), Двойченкова Ніна Іванівна (ЗОШ № 14), Філіппенко Олена Борисівна (ЗОШ № 18), Рубан Яна Євгеніївна - кореспондент газети «Доброполье на ладонях», учні 5-6 класів ЗОШ № 13,14,18.

Завідуюча бібліотеко-філією № 2 Демчук Лідія Миколаївна привітала гостей зустрічі з потрійним святом (за чудовим збігом обставин): відкриттям Інтернет-центру, Днем Святого Миколая та 45-річчям бібліотеки. Ведучі свята – бібліотекар Єлізавета Володимирівна Виниченко та вихованець театрального гуртка «Затейники» ЦДЮТ Марк Афонічев – розповіли про програму Бібліоміст та мету бібліотечного проекту. Цікаво було подивитися слайд-презентацію, присвячену 45-річчю бібліотеки, яку підготувала бібліотекар Наталя Олександрівна Корінецька.

Багато теплих і приємних слів бібліотекарям сказала Людмила Миколаївна Білоус та презентувала привітальну адресу на честь 45-річчя бібліотеки. З привітальним словом виступила Наталя Миколаївна Хничова, подарувавши бібліотеці гарну і жадану книгу «Белозёрское. От хутора до города». Олена Віталіївна Ладченко подякувала працівникам бібліотеки за гарну активну працю на благо мешканців міста і розвитку бібліотек і щиро поздоровила зі всіма супутніми святами цього дня.

А самі діти стали активними учасниками свята. Вихованці театрального гуртка «Затейники» ЦДЮТ (керівник Алла Леонідівна Афонічева) в віршованій формі артистично розповідали глядачам про переваги користування мережею Інтернет та правила безпечного поводження в «павутинні».

Кульмінацією свята стало урочисте розрізання кольорової стрічки на знак початку роботи бібліотечного Інтернет-центру. Право розрізати стрічку було надано дітям і керівникам.

Свято пройшло в піднесеній, теплій та дружній атмосфері. Кожен його учасник отримав купу задоволень і приємних вражень. Цьому сприяло в значній мірі святкове оздоблення приміщення, в якому все відбувалося, та яскраві виставки дитячих виробів на новорічну тему, організатором та ідейним натхненником якої стала Лілія Чеславівна Лепілена – керівник дизайн-студії «Сувенір» Центру дитячої і юнацької творчості м. Білозерське.

Хочеться відзначити, що вдале поєднання в одному приміщенні бібліотеки і ЦДЮТ можна порівняти з поєднанням двох річок, після якого їх загальний потік став сильнішим, потужнішим і бурхливішім. Тож, залишається побажати успіху командній роботі гарних фахівців задля всебічного розвитку їхніх вихованців!

Білозерська бібліотека + фото



Категория: СПЕЦТЕМА: памятные даты | Просмотров: 525 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar