Главная » 2013 » Август » 15 » Еще одна яркая победа Белозерских футболистов
СПЕЦТЕМА: партнерство с ДТЕК [26] СПЕЦТЕМА: памятные даты [13]
СПЕЦТЕМА: переселенцы [13] СПЕЦТЕМА: белозёрцы [29]
СПЕЦТЕМА: выборы [8] Афиша г.Белозерское [5]
Новости городского головы [4] Коммунальное хозяйство [13]
Новости местной власти [21] Новости предприятий [47]
Новости образования [20] Новости религии [5]
Новости милиции [59] ЧП - МЧС, ДТП, пожары [9]
Мероприятия в городе [27] Мероприятия спорта [28]
Скорбим [13] uncategorized [21]

13:17
Еще одна яркая победа Белозерских футболистов

11 серпня поточного року на  спортивному майданчику зі штучним покриттям у Костянтинівському районі відбувся черговий етап всеукраїнських змагань з дворового міні-футболу.

Цей масовий фізкультурно-спортивний захід проводиться з метою виконання КОНЦЕПЦІЇ Державної цільової соціальної програми "Футбол України: здоров’я, престиж та єдність нації" на 2013–2017 роки, Указу президента України « Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості», Програми розвитку дворового футболу на 2013-2017рр.

За правилами змагань до участі  допускаються  збірні команди ЗОШ,    ДЮКів, аматорські - за місцем проживання, ДЮСШ у двох вікових групах: 2004-2003; 2002-2001 років народження. Наше місто представляли 2 команди основного складу м. Білозерська (в тому числі: 5 спортсменів – с. Новодонецьке, 2 спортсмени – м. Білицьке ). 

Добропільські команди продемонстрували належний рівень гри - в обох вікових групах команди одержали перемоги – ПЕРШІ МІСЦЯ). Тепер переможців цього етапу чекає поїздка до Києва для участі у фіналі, який відбуватиметься 24 серпня на Хрещатику або на одній з найголовніших футбольних арен нашої держави – на РСК «Олімпійському».

На сьогоднішній день актуальною залишається проблема фінансування команд на відрядження. На гребні приємного хвилювання від яскравої перемоги наших юних футболістів та їх тренерів ( Грибаускас Володимир, Єршов Ігор) Добропільська ( Дерипаска В.Т.) та Білозерьська ( Разуменко О.М.) міські ради, приділяючи постійну значну увагу розвитку дитячо-юнацького спорту, вже працюють над вирішенням питання щодо гідної участі Добропільських юнаків у фіналі змагань.

Тож в Добропіллі триває реалізація завдань та соціальних ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя. 

http://www.dobrepole.com.ua/





Подобные материалы:


Статьи подобраны по тегам: футбол
Категория: Мероприятия спорта | Просмотров: 486 | Добавил: admin | Теги: футбол | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar